ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - PROVITROF

Προφίλ:

Η Προμηθευτική Βιομηχανιών Τροφίμων Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (Provitrof), απευθύνεται στην βιομηχανία τροφίμων, προμηθεύοντας μηχανήματα συσκευασίας, τεχνητά έντερα αλλαντοποιίας και είδη ατομικής προστασίας, ιματισμού και μίας χρήσης για χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει τους πελάτες της με τoν εξοπλισμό, τα αναλώσιμα και τα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή/επεξεργασία των τροφίμων που παράγουν, υποστηρίζοντάς τους επίσης με υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

Με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και τις ανάγκες των μονάδων επεξεργασίας τροφίμων, η Provitrof προσπαθεί να δίνει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες της παραγωγής τροφίμων και να επιδιώκει μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ιστορία:

Η Προμηθευτική Βιομηχανιών Τροφίμων Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (Provitrof), ιδρύθηκε το 2020 και ανέλαβε μέρος των εμπορικών δραστηριοτήτων της ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε. η οποία τέθηκε σε εμπορική αδράνεια μετά από σχετική απόφαση των μετόχων της.

Έκτοτε συνεχίζει την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο του γερμανικού οίκου και κατασκευαστή μηχανημάτων Poly-Clip System.

Αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο του κινέζικου παραγωγού τεχνητών εντέρων κυτταρίνης (σελουλόζη) Vicel Packaging Ldt.

Διάθεση πλήρες προγράμματος ειδών ατομικής προστασίας, ιματισμού και μίας χρήσης για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Στην διαρκή προσπάθεια της βελτίωσης των υπηρεσιών της, η Provitrof βρίσκεται σε μόνιμη αναζήτηση νέων συνεργασιών με παραγωγούς από όλο τον κόσμο για την εύρεση εξειδικευμένων προϊόντων για την μέγιστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.

Προϊόντα:

Αποκλειστική αντιπροσωπεία εργοστασίου κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας και αναλωσίμων Poly-Clip System Γερμανίας.

Η Provitrof ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Poly-Clip System από την εταιρεία ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε. και συνεχίζει την υποστήριξη των πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο αδιάλειπτα στο ίδιο ποιοτικά υψηλό επίπεδο.

Αποκλειστική αντιπροσωπεία για την Ελλάδα και Κύπρο του εργοστασίου παραγωγής τεχνητών εντέρων, VICEL Packaging Ltd.

Πλήρες πρόγραμμα τεχνητών εντέρων αλλαντοποιίας (αποφλοίωσης) από κυτταρίνη (σελουλόζη) για την παραγωγή αλλαντικών τύπου «Φρανκφούρτης»

Κύριος εισαγωγέας της εταιρίας Franz Mensch GmbH για Ελλάδα και Κύπρο.

Πλήρες πρόγραμμα ειδών μιας χρήσης, ιματισμού και ατομικής προστασίας για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, των μηχανημάτων εργοστασίων κατασκευής που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία όπως και εγκαταστάσεις εξοπλισμού για την λειτουργία, φύλαξη και ταξινόμηση των ειδών μιας χρήσης και ατομικής προστασίας για χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ