ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - PROVITROF

Προφίλ:

Η Προμηθευτική Βιομηχανιών Τροφίμων Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (Provitrof), απευθύνεται στην βιομηχανία τροφίμων, προμηθεύοντας μηχανολογικό εξοπλισμό, αναλώσιμα παραγωγής και συσκευαστικά υλικά όπως και είδη ιματισμού και ατομικής προστασίας για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει τους πελάτες της με τoν εξοπλισμό, τα αναλώσιμα και τα υλικά που απαιτούνται για την παραγωγή/επεξεργασία των τροφίμων που παράγουν, υποστηρίζοντάς τους επίσης με υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

Με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της και τις ανάγκες των μονάδων επεξεργασίας τροφίμων, η Provitrof προσπαθεί να δίνει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες της παραγωγής τροφίμων και να επιδιώκει μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ιστορία:

Η Προμηθευτική Βιομηχανιών Τροφίμων Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. (Provitrof ΙΚΕ), ιδρύθηκε το 2020 και ανέλαβε μέρος των εμπορικών δραστηριοτήτων της ΦΥΡΙΠΠΗΣ Α.Ε. η οποία τέθηκε σε εμπορική αδράνεια μετά από σχετική απόφαση των μετόχων της.

Έκτοτε συνεχίζει την προμήθεια και υποστήριξη των ελληνικών και κυπριακών παραγωγών τροφίμων με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως:

  • Μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή και την συσκευασία τροφίμων
  • Αναλώσιμα παραγωγής και συσκευαστικά υλικά
  • Είδη ιματισμού και ατομικής προστασίας για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Στην διαρκή προσπάθεια της βελτίωσης των υπηρεσιών της, η Provitrof βρίσκεται σε μόνιμη αναζήτηση νέων συνεργασιών με κατασκευαστές από όλο τον κόσμο για την εύρεση εξειδικευμένων προϊόντων και την μέγιστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.

Προϊόντα:

Αποκλειστική αντιπροσωπεία εργοστασίου GIECON Ολλανδίας, για την προμήθεια μηχανημάτων απομόνωσης μερίδων που παράγονται σε αλυσίδες και αποκοπή των κλιπ

Η Giecon κατασκευάζει μηχανήματα για την απομόνωση αλλαντικών που παράγονται σε αλυσίδες και πρέπει να ξεχωριστούν για την μετέπειτα διαχείρισή τους. Εκτός από την απομόνωση των αλλαντικών κατασκευάζει και μηχανήματα αφαίρεσης των κλιπ. Μετρώντας πάνω από 15 χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή αυτών των μηχανημάτων, η GIECON θεωρείται πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα.

Αποκλειστική αντιπροσωπεία του κατασκευαστή MIVEG Skewer Systems

Η γερμανική εταιρεία MIVEG Skewer Systems είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή μηχανημάτων για την παραγωγή προϊόντων που περνιούνται πάνω από ξύλινα καλαμάκια όπως τα «Σουβλάκια» κρεάτων, λαχανικών και φρούτων. Εκτός από μια πλήρες σειρά μηχανημάτων προσφέρει και ξύλινα καλαμάκια οξιάς που κατασκευάζονται στην Γερμανία και είναι πλήρες πιστοποιημένα.

Αποκλειστική αντιπροσωπεία του εργοστασίου παραγωγής τεχνητών εντέρων, VICEL Packaging Ltd.

Πλήρες πρόγραμμα τεχνητών εντέρων αλλαντοποιίας (αποφλοίωσης) από κυτταρίνη (σελουλόζη) για την παραγωγή αλλαντικών τύπου «Φρανκφούρτης»

Κύριος εισαγωγέας των εταιρειών Global Food Hygiene και Franz Mensch GmbH.

Πλήρες πρόγραμμα υλικών μιας χρήσης όπως και είδη ιματισμού και ατομικής προστασίας για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του παραγωγού ιματισμού εργασίας Bierbaum-Proenen (BP) για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εταιρεία Bierbaum-Proenen είναι μια γερμανική, οικογενειακή επιχείρηση που παράγει ρουχισμό εργασίας για όλες τις επαγγελματικές ειδικότητες. Η εταιρεία βρίσκεται πλέον στην έβδομη γενιά διαδοχής της με εμπειρία στον τομέα του ιματισμού ασφαλείας από το 1788. Η BP, προσφέρει πλήρες γκάμα προϊόντων ιματισμού για εργαζόμενους σε χώρους εργασίας πιστοποιημένους με HACCP και όλων των λοιπών προδιαγραφών για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Κύριος εισαγωγέας των υποδημάτων ABEBA-Protektor, για εργαζόμενους σε χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

Τα παπούτσια εργασίας του εργοστασίου ABEBA, κατασκευάζονται αποκλειστικά για επαγγελματίες των οποίων οι συνθήκες εργασίας και το περιβάλλον στο οποίο εργάζονται καθορίζουν τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν. Έτσι δημιουργήθηκε μια γκάμα πολλών εκατοντάδων διαφορετικών παπουτσιών, στα οποία προέχει η ασφάλεια, η άνεση, το βάρος και ο πλήρες έλεγχος του χρήστη.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, των μηχανημάτων εργοστασίων κατασκευής που αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία όπως και εγκαταστάσεις εξοπλισμού για την λειτουργία, φύλαξη και ταξινόμηση των ειδών μιας χρήσης και ατομικής προστασίας για χώρους σε επαφή με τρόφιμα.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ